ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МЕТАЛУРГА ВІД ЮРІЯ РИЖЕНКОВА

Дорогі друзі! Вітаю вас з Днем металурга і гірника!

Це важливий день не тільки для професіоналів галузі. Робота металургів і гірників – опора економіки країни, надійність і стабільність для мільйонів українців.

Ми переживаємо важкі часи. Руйнується те, що будувалося століттями. Щоб утриматися на плаву, часом доводиться йти на ризик і приймати непрості рішення. Але ми справляємося. І залишаємося лідерами галузі. Забезпечуємо країну стратегічно важливим продуктом і валютною виручкою, справно платимо податки. Модернізуємо виробництво і інвестуємо в екологію. Допомагаємо постраждалим людям і відновлюємо міста. Зберігаємо робочі місця для ста тисяч чоловік.

Це люди різних професій, яких об’єднує вірність рідним підприємствам і любов до своєї країни. Мужні й витривалі. Професіонали та майстри. Люди, які знайшли свою професію і себе в ній. Всі ми просто сумлінно робимо свою справу. Знаємо, що праця подолає всі перешкоди. І головне – ми віримо в те, що робимо. Завдяки цьому ми стали ближче один одному, стали міцнішими.

Настав час сильних людей. Вони не бояться труднощів. Ніякі позбавлення не змусять їх покинути рідні міста. Кожному, хто залишився з нами, хто продовжує працювати, незважаючи ні на що, хто продовжує вірити в краще, я хочу сказати спасибі. Ваша підтримка і взаємовиручка гідні поваги.

Миру, взаєморозуміння і впевненості в майбутньому вам і вашим рідним!

З повагою,

Юрій Риженков,

Генеральний директор Групи Метінвест

Menu