«Запоріжсталь» відзначив кращих співробітників до Дня металурга та гірника

З нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України працівники «Запоріжсталі» Групи Метінвест відзначені почесними нагородами та преміями.

До професійного свята 46 працівників та кращі трудові колективи «Запоріжсталі» отримали відзнаки від Групи Метінвест, підприємства та профспілкової організації. За найкращі виробничі досягнення Почесною грамотою Метінвесту нагороджені колективи агломераційного, цеху гарячої прокатки та цеху мереж та підстанцій.

Вищу нагороду Компанії – «Золоту зірку Метінвесту» на «Запоріжсталі» отримали начальник дільниці оперативного обслуговування та експлуатації цеху мереж та підстанцій Сергій Фащенко та начальник відділу по гарячому прокату технічного управління В’ячеслав Панченко.

начальник дільниці оперативного обслуговування та експлуатації цеху мереж та підстанцій Сергій Фащенко

начальник відділу по гарячому прокату технічного управління В’ячеслав Панченко

Високу корпоративну відзнаку металургам вручив Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков:

«В умовах воєнного часу команда Метінвесту демонструє ще більшу згуртованість і силу, працює з ще більшим завзяттям, щоб наші підприємства продовжували функціонувати й надалі, а компанія мала змогу надавати Україні безперервну допомогу: економічну, військову, гуманітарну. Ми працюємо попри обстріли, вимкнення світла, логістичні проблеми, демонструючи свою стійкість. І як ще один прояв стійкості Метінвесту та віри в майбутню перемогу ми продовжуємо нашу добру традицію – до Дня металурга та гірника нагороджувати співробітників компанії Золотою зіркою Метінвесту. Це визнання високого професіоналізму та особистих досягнень метінвестівців. Відзнака найкращих. Дякую вам за ваші надзусилля, наполегливість та незламність. За ваш значний внесок у сталу роботу Метінвесту і в майбутню перемогу України!»

Високу корпоративну відзнаку металургам вручив Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков

Запоріжсталівська династія Малих, яка налічує 13 фахівців та має 390 років загального трудового стажу на комбінаті, нагороджена відзнакою «Золота династія Метінвесту». Згуртована родина брала участь у облаштуванні оборонних споруд у Запоріжжі, ліквідації наслідків ворожих обстрілів, і нині системно допомагає постраждалим від війни.

Відзнаки кращим працівникам «Запоріжсталі» вручив Генеральний директор комбінату Роман Слободянюк:

«За цей рік ми довели, що ми можемо багато: попри повномасштабну війну ми стабільно працюємо, ми підтримуємо нашу країну і рідне місто. Ми допомагаємо відновлювати будинки, які постраждали від ворожих атак. Ми стали надійним плечем для захисників України та наших співробітників, які зараз на передовій. І все це робимо завдяки тому, що всі ми тут, на своїх робочих місцях, об’єдналися та працюємо заради спільної мети. Дякую кожному за наш спільний результат!»

Menu