РОСТИСЛАВ ШУРМА ОЧОЛИВ ТОП-100 КРАЩИХ ТОП-МЕНЕДЖЕРІВ УКРАЇНИ

Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма очолив всеукраїнський рейтинг «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України», який проводився бізнес-виданням «Діло».

Номінантів рейтингу оцінювали за єдиною системою, що покликана відобразити об’єктивну ринкову ситуацію і показати кращих управлінців країни. Редакційна рада бізнес-видання «Діло» склала рейтинг на основі аналізу динаміки фінансових показників підприємств і компаній в 2015 році, а також оцінок експертів. Крім того, при складанні рейтингу враховували голоси читачів порталу Delo.UA.

«Це спільна перемога всього колективу комбінату, людей, праця яких допомагає стійко розвиватися нашому підприємству і вносити вагомий внесок в економіку міста, області і всієї України» – зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

За результатами роботи ПАТ «Запоріжсталь» в 2015 році виробництво чавуну склало 3,8 млн тонн, сталі – 3,98 млн тонн, прокату -3,35 млн тонн, збільшені поставки металопродукції на експорт до 2,9 млн тонн в порівнянні з попереднім роком (2,7 млн ​​тонн в 2014 р), або на 6,2%. За підсумками роботи в 2015 році ПАТ «Запоріжсталь» збільшив податкові перерахування до бюджетів усіх рівнів на 73% (на 1,05 млрд. грн.), Сплативши державі 2,5 млрд грн. податків.

У 2015 році ПАТ «Запоріжсталь» продовжив модернізацію і реконструкцію виробничого обладнання-побудовані і підключені нові газоочистки агломашин № 3-4, проведено розширений капітальний ремонт з елементами реконструкції доменної печі № 2, активно впроваджувалися енергозберігаючі проекти.

Menu