ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» УРОЧИСТО ВІДКРИВ ЧЕТВЕРТИЙ СЕЗОН ГРОМАДСЬКОГО КОНКУРСУ «МИ – ЦЕ МІСТО»

ПАТ «Запоріжсталь» 5 квітня 2016 р. у Палаці культури металургів презентував відкриття четвертого сезону конкурсу соціальних ініціатив «Ми – це місто» для жителів м Запоріжжя. Офіційний старт конкурсу оголосив голова експертної ради, директор з капітального будівництва та інвестицій ПАТ «Запоріжсталь» Олексій Лебедєв.

На святі запорожцям представили незалежний експертна рада конкурсу «Ми – це місто 2016», до якого увійшли 12 досвідчених представників громадських організацій міста, визнаних в м Запо-Рожье експертів за своїми напрямками. Зі складом експертної ради, а також умовами конкурсу можна ознайомитися на порталі проекту «Ми – це місто» 

ВХІД НА ПОРТАЛ КОНКУРСУ ТУТ! ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!

Конкурс «Ми – це місто 2016» проходить в г. Запорожье з 2013 року. За цей період мешканці Запоріжжя подали більше 500 цікавих ідей, серед яких визначили 58 переможців, які отримали гранти когось комбінату «Запоріжсталь» на реалізацію своїх проектів. Грантовий фонд за 3 роки склав близько 4 млн грн.

У 2016 році бюджет конкурсу «Ми – це місто» збільшено до 2 млн гривень. Переможці отримають гранти на розвиток і реалізацію своїх ідей в сумі до 100 тис. Грн. У цьому році конкурс проходить за трьома напрямками: благоустрій та створення зон відпочинку; спорт, освіта та культура; волонтерський і патріотичне виховання.

Відмінною особливістю конкурсу в 2016 році стане онлайн-голосування за «Народний проект». У травні кожен бажаючий зможе вибрати кращий, на його думку, проект серед півфіналістів на порталі конкурсу. Проект, який переміг в народному голосуванні, отримає додаткові бали, які будуть додані до його підсумковій оцінці. Завдяки онлайн-голосування, всі активні жителі міста фактиче-скі увійдуть до складу експертної ради.

Прийом проектних заявок, консультації і оформлення документів триватимуть до 30 квітня 2016 року включно. Мета конкурсу соціальних ініціатив Запоріжжя «Ми – це місто» – залучити якомога більше активних жителів міста і області для реалізації соціальних проектів, спрямованих на по-щення якості життя в Запоріжжі. Брати участь в конкурсі можуть некомерційні організації, муни-ціпальние установи та ініціативні городяни.

Заявки на конкурс необхідно надсилати на офіційний e-mail конкурсу: konkurs@zaporizhstal.com

Координатор конкурсу Магомедаліева Ірайсат Сергоевна, менеджер з питань регіонального роз-ку, тел. моб (067) 977-86-46, (061) 286-68-67

Експертна рада конкурсу «Ми – це місто» в 2016 р

• Олексій Лебедєв – голова експертної ради, директор з капітального будівництва та інвестицій ПАТ «Запоріжсталь»

• Наталія Міхайская – заступник голови експертної ради, головний бухгалтер ПАТ «Запоріжсталь»

• Анатолій Пустоваров – заступник міського голови м Запоріжжя з питань діяльності виконавчих органів влади

• Людмила Шанц – член Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ;

• Іннеса Носенко – директор благодійного фонду «Мазаль Тов»

• Максим Остапенко – директор Національного заповідника «Хортиця»

• Максим Онопрієнко – генеральний директор телеканалу TV5

• Ігор Гармаш – керівник центру мистецтв «Арт-Простір»

• Сергій Ільченко – керівник молодіжної організації ПАТ «Запоріжсталь»

• Альберт Павлов – директор благодійного фонду «Щаслива дитина»

• Катерина Акула – голова Громадської ради при міськвиконкомі, керівник Фонду сприяння обороні Запорізької області

• Ірайсат Магомедаліева – менеджер відділу регіонального розвитку ПАТ «Запоріжсталь»

Menu