ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРОФІНАНСУВАВ ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З ФУТБОЛУ ПАМ’ЯТІ А. ПОЛЯКА

ПАТ «Запоріжсталь» профінансував проведення десятого Всеукраїнського турніру з футболу пам’яті Олександра Поляка, колишнього Запорізького міського голови і екс-голови Запорізької обласної федерації футболу. На ці цілі комбінат направив 20 тис. гривень.

Всеукраїнський турнір з футболу пам’яті Олександра Поляка проходить в Запоріжжі з 30 березня по 1 квітня за підтримки міського голови Володимира Буряка і Запорізької міської ради. У змаганнях бере участь десять команд з Дніпра, Запоріжжя, Токмака, Енергодара, Нікополя, Мелітополя, інших міст.

ПАТ «Запоріжсталь» системно надає підтримку ДЮСШ «Металург». Комбінат повністю екіпірував вихованців і тренерський склад школи футбольною формою і спортивним інвентарем. Також комбінат придбав модульні будівлі, обладнані всім необхідним для організації повноцінного тренувального процесу: індивідуальними шафами, душовими кабінами, опалювальними приладами. Всього в 2016 році ПАТ «Запоріжсталь» надав фінансову підтримку ДЮСШ «Металург» в обсязі 4 млн гривень. У 2017 році комбінат вже профінансував школу на 1,8 млн гривень.

Нагадаємо, дитяча футбольна школа запорізького «Металурга» на початку 2016 року виявилась під загрозою зникнення: в зв’язку з ліквідацією команди припинилося фінансування і навчального закладу. Кілька сотень хлопців були виселені з території школи, постало питання про те, чи зможуть команди дограти чемпіонат дитячо-юнацької футбольної ліги України. Для збереження багаторічних традицій юнацького футболу в Запоріжжі рішенням міської ради була створена ДЮСШ «Металург», при цьому ПАТ «Запоріжсталь» профінансував команду дитячо-юнацької спортивної школи для участі в чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України, а також в матчах фінальної частини турніру. Також завдяки допомозі комбінату «Запоріжсталь» організований повноцінний тренувальний процес для всіх команд ДЮСШ «Металург».

Menu