Метінвест у Запоріжжі допоміг зібрати першокласників-дітей співробітників до школи

Понад 300 дітей співробітників запорізьких підприємств Групи Метінвест – «Запоріжсталі», «Запоріжвогнетриву», «Запоріжкоксу» та Запорізького ливарно-механічного заводу – почнуть свій перший навчальний рік зі шкільними наборами від Компанії.

Попри повномасштабну війну, Метінвест продовжує свою багаторічну традицію – дарувати корисне шкільне приладдя для дітей співробітників, які вперше йдуть до школи. Цього року в межах корпоративної програми «Перший раз – у перший клас» шкільні набори отримали понад 300 дівчаток та хлопчиків, батьки яких працюють у Запоріжжі на підприємствах Компанії. В подарункових наборах – зошити в косу лінію та клітинку й папки до них, ручки, олівці, набори для малювання та яскраві щоденники.

«Початок навчання – особлива мить дорослішання наших дітей. Щоб підтримати родини працівників у цей важливий момент Метінвест щорічно допомагає підготувати першачків до школи. Як завжди, набір сформований з урахуванням потреб школярів та містить все необхідне для яскравого та успішного початку шкільного навчання», – відзначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Групи Метінвест Роман Слободянюк.

Окрім традиційних шкільних наборів діти запоріжсталівців, які святкують свій день народження напередодні Дня знань, отримали від Генерального директора «Запоріжсталі» персональні подарунки – комплект інтерактивних ігор.

Також до Дня знань для дітей метінвестівців віком від 7 до 11 років Метінвест протягом останнього тижня літа провів цікавий пригодницький онлайн-квест «Навколо світу», під час якого діти занурились в атмосферу подорожей, а також познайомились з країнами, у яких є визначні об’єкти зі сталі Метінвесту.

Нагадаємо, програму підтримки школярів-дітей співробітників «Перший раз – у перший клас» Метінвест започаткував у 2012 році. Залежно від віку діти метінвестівців щорічно отримували канцелярське приладдя та шкільні рюкзаки до навчального року. Попри повномасштабну війну та всі викликані нею труднощі, Компанія вже другий рік поспіль продовжує реалізовувати свою соціальну корпоративну програму, але з вимушено зміненим масштабом, орієнтованою виключно на першокласників. Цьогоріч шкільні набори від Метінвесту отримали майже 3000 першачків, що починають своє навчання у містах присутності Компанії.

Menu