ГРАНТ ДЛЯ «БУДИНКА, ДЕ ЖИВЕ ДИТИНСТВО»

У рамках конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто» У Запоріжжі на вулиці Кремлівської відкрили новий дитячий майданчик. Завдяки гранту від МК «Запоріжсталь» тут вихованці православного дитячого будинку “Надія” і діти, які проживають в довколишніх будинках, зможуть з користю проводити час на свіжому повітрі.

Згідно з першою частиною проекту-переможця на майданчику встановили десять нових ігрових та спортивних елементів. Другий етап – ремонт цокольного поверху, де знаходиться “Надія”. На реалізацію цих ініціатив комбінат «Запоріжсталь» виділив грант у розмірі 65 тис. гривень. – Важливо, що дітлахи не біля комп’ютера будуть сидіти, а грати на свіжому повітрі. Здоров’я дітей – це наше майбутнє, – говорить владика Лука.

В ході ремонту приміщення, в якому розташований православний дитячий будинок “Надія», цокольний поверх оброблять антигрибковим покриттям і зроблять ізоляційну шубу. Таким чином, проект «Будинок, де живе дитинство» буде успішно завершено.

– Головне – люди небайдужі, і своїми силами за допомогою комбінату “Запоріжсталь” вирішують існуючі проблеми, – зазначає головний інженер підприємства Володимир Буряк. – Я вважаю, це дуже хороший проект, і люди, які ним займаються, гідні поваги.