«Запоріжсталь» передав запорізьким рятівникам комплекти спецодягу на 2 млн гривень

Комбінат «Запоріжсталь» Групи Метінвест до Дня працівників цивільного захисту України передав Головному управлінню ДСНС України у Запорізькій області майже 200 комплектів спецодягу різного призначення та 80 пар спецвзуття на загальну суму 2 млн гривень.

 15 вересня 2023 року, в межах урочистого заходу, присвяченого Дню рятівника України, нагороди до професійного свята отримали співробітники Головного управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів. Подяку за героїчне виконання службових обов’язків під час ліквідації надзвичайних подій у воєнний час та привітання від колективу «Запоріжсталі» запорізьким рятувальникам передав Генеральний директор комбінату Роман Слободянюк.

До професійного свята від «Запоріжсталі» рятівники отримали майже 200 комплектів спецодягу, зокрема зимову та літню повсякденна форму, вогнестійку форму для пожежників та 80 пар спецвзуття на загальну суму 2 млн гривень.

Зазначимо, «Запоріжсталь» системно підтримує запорізьких рятівників, передаючи особовому складу захисні бронежилети та шоломи, різноманітну техніку та автівки.

Menu