ВІТАННЯ РОСТИСЛАВА ШУРМИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ “ЗАПОРІЖСТАЛІ”

Дорогі запоріжсталівці, ветерани комбінату!

Прийміть мої щирі вітання з днем ​​народження «Запоріжсталі»!

«Запоріжсталь» – це гордість і слава нашої країни. Народжений лідером, комбінат більше восьми десятиліть стоїть на впевненій трудовій вахті, динамічно розвивається і нарощує свій потенціал. Наш комбінат спрямований у майбутнє, відкритий всьому новому і кращому, передовому.

«Запоріжсталь» – це стабільність і майбутня перспектива нашої країни. Примножуючи накопичений досвід і та розвивая майстерність, застосовуючи інновації та сучасні технології, комбінат йде вперед у своєму розвитку, досягає все нових горизонтів і ставить перед собою все нові, більш цікаві та амбітні цілі. У цьому русі нам немає рівних.

«Запоріжсталь» – це сильна і надійна команда професіоналів: стійких, впевнених, закоханих у металургію. Немає таких висот, які були б нам не під силу. Упевнений, у нас з вами все вийде. Бо в наших традиціях – згуртованість і витримка, сила духу і цілеспрямованість, високу майстерність і професіоналізм.

Дорогі друзі, в цей святковий день бажаю вам нових виробничих успіхів і досягнень, здоров’я, добра, щастя, миру і благополуччя!

Ростислав Шурма,

Генеральний директор МК «Запоріжсталь»

Menu