ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИВІТАВ ОСВІТНІ ШКОЛИ ЗАПОРІЖЖЯ З ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Сьогодні на урочистих лінійках, присвячених Дню знань, представники ПАТ «Запоріжсталь» вручили 25 підшефним освітнім школам м. Запоріжжя комплекти акустичних систем загальною вартістю понад 300 тис. гривень.

У новий навчальний рік запорізькі школи традиційно стартують з подарунками від ПАТ «Запоріжсталь». Нове звукове обладнання – потужні колонки і мікшерні пульти до них – використовуватимуть при організації культурних, спортивних та інших заходів за участю школярів.

«Освіта – це фундамент побудови суспільства. Тому дуже важливо, щоб школи давали дійсно якісну освіту для наших дітей. Ми розуміємо це і надаємо системну підтримку освітнім установам міста. Адже інвестиції в знання – інвестиції в майбутнє», – зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Нагадаємо, напередодні Дня знань ПАТ «Запоріжсталь» в рамках корпоративної програми Групи Метінвест «Перший раз в перший клас!» Вручив 598 першокласникам, батьки яких працюють на підприємстві, портфелі, укомплектовані необхідною канцелярією. На ці цілі комбінат направив 1,2 млн гривень.

Menu