НА МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СТАРТУЄ ОЗДОРОВЧИЙ СЕЗОН ДЛЯ СІМЕЙ СПІВРОБІТНИКІВ КОМБІНАТУ

У 2015 році МК «Запоріжсталь» в рамках корпоративної соціальної відповідальності Групи Метінвест направить на організацію оздоровчого сезону для співробітників, їхніх дітей і ветеранів комбінату 18,3 млн грн. У ході оздоровчої компанії 2015 року планується організувати відпочинок для 7500 осіб.

Відпочити та оздоровитися в період літнього сезону запоріжсталівці та члени їх сімей зможуть в 19 закладах відпочинку України: пансіонат «Металург» (с. Новокостянтинівка), б / в «Чайка» (смт. Кирилівка), б / в «Мрія» ( м Приморськ) та інших санаторіях. При цьому, основну частину витрат з оплати путівок бере на себе комбінат (компенсація вартості досягає 80% вартості путівок).


Відпочинок в пансіонаті «Металург» (с. Новокостянтинівка)

Порядку однієї тисячі дітей працівників комбінату оздоровляться цього літа в ДОЦ «Супутник» (Великий Луг, Запоріжжя) і в ДОЦ «Альбатрос» (Генічеськ, Арабатська стрілка). У 2015 році на відпочинок та оздоровлення дітей комбінат виділив 4 млн грн. З метою поліпшення умов відпочинку до початку сезону вдосконалена інфраструктура ДОЦ «Супутник» – проведено капітальний ремонт покрівлі та замінено вікна спальних корпусів, відремонтовані тротуари на території центру. На ці цілі спрямовано 1,3 млн грн.


Відпочинок в ДОЦ «Супутник» (Великий Луг, Запоріжжя)

«Незважаючи на всі складнощі, комбінат працює і досягає високих результатів за всіма напрямами діяльності. Це заслуга трудового колективу комбінату. Наш прямий обов’язок організувати нашим працівникам якісний відпочинок, щоб люди відчували турботу і підтримку комбінату», зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.


Відпочинок в ДОЦ «Супутник» (Великий Луг, Запоріжжя)

Крім цього, МК «Запоріжсталь» щорічно організовує для ветеранів безкоштовні ветеранські заїзди – в санаторій-профілакторій на о. Хортиця (110 ветеранів) і в пансіонат “Металург” у с. Новоконстянтинівка (450 осіб).

Menu