КРАЩІ СПІВРОБІТНИКИ ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ДО ДНЯ МЕТАЛУРГА ВІДЗНАЧЕНІ НАГОРОДАМИ ТА ПРЕМІЯМИ

16 липня 2016 року в Запоріжжі на каскаді фонтанів «Райдуга» відбулося грандіозне святкування Дня металурга, організоване ПАТ «Запоріжсталь». За сумлінну працю, підвищення ефективності виробництва, вагомий внесок у розвиток регіону і країни 250 запоріжсталівців відзначені нагородами комбінату, Групи Метінвест, обласних та міських органів влади. Кращих співробітників комбінат преміював на загальну суму понад 300 тис. грн.

За особливі успіхи у праці нагороджені Золотою зіркою Метінвесту і премією в розмірі 50 тис. грн. сталевар мартенівського цеху Сергій Бордюг і оператор поста управління стана цеху гарячої прокатки тонкого листа Дмитро Котельников. П’ять працівників відзначені листами подяки Групи Метінвест. Також п’ятьом кращим трудовим колективам цехів до свята вручили сертифікати на 20 тис. грн. кожному для поліпшення виробничого побуту працівників.

Почесних звань «Заслужений металург України» удостоєні сталевар мартенівського цеху Юрій Недвига і травильник цеху холодної прокатки № 1 Олег Майстренко. Орденом «За заслуги» ІIІ ступеня нагороджені заступник начальника доменного цеху Сергій Лисокінь і агломератчік агломераційного цеху Ігор Ковтунов.

11 працівникам вручені відзнаки «За доблесну працю» I, II і III ступенів, 13 запоріжсталівців відзначені почесними грамотами. За багаторічну працю, високий професіоналізм та виробничі успіхи 41 працівник комбінату відзначений грамотами Запорізької обласної державної адміністрації, обласної ради та міськвиконкому.

Особливу увагу комбінат приділяє ветеранам підприємства – до Дня металурга всім ветеранам відповідно до чинного на комбінаті становища виплачено матеріальну допомогу на загальну суму 262 тис. грн. Почесне звання «Ветеран праці», з врученням посвідчення і грошової премії, присвоєно 174 працівникам підприємства.

До Дня металурга комбінат «Запоріжсталь» організував на каскаді фонтанів «Райдуга» грандіозне свято з інтерактивними зонами розваг, спортивними змаганнями, дитячою розважальною програмою і парадом династій металургів. Також в рамках святкування відбувся прямий телеміст між індустріальними центрами України – Запоріжжям, Маріуполем і Кривим Рогом. Подарунком для гостей свята став концерт зірки української естради Гайтани.

Menu