У 2013 РОЦІ МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ЗБІЛЬШИВ В 10 РАЗІВ ВІДВАНТАЖЕННЯ ПРОДУКЦІЇ РІЧКОВИМ ТРАНСПОРТОМ

Металургійний комбінат «Запоріжсталь», в період навігації 2013 року, відвантажив через Запорізький річковий порт близько 500 тис. тонн металопрокату споживачам, для порівняння в 2012 р. через річковий порт було відвантажено близько 50 тис. тонн продукції комбінату.

З жовтня 2012 МК «Запоріжсталь » відновив стратегічне співробітництво із Запорізьким річковим портом , згідно реалізації програми Групи Метінвест щодо підвищення ефективності продажів і поліпшення роботи з кінцевими споживачами. Організація постачання продукції річковим транспортом дозволила скоротити терміни доставки продукції споживачам в середньому на 15 днів.

«У співпраці МК «Запоріжсталь» і Запорізького річкового порту інтереси обох підприємств взаємопов’язані, це – добробут, праця кожного і сумлінна сплата податків до бюджетів всіх рівнів, що, безумовно, дає додатковий стимул для розвитку регіональної економіки», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.