ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ДОПОМІГ ОЗДОРОВИТИСЯ ВИХОВАНЦЯМ РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ «ІНВАСПОРТ»

ПАТ «Запоріжсталь» профінансував реабілітаційно-оздоровчий відпочинок для вихованців Запорізького регіонального центру «Інваспорт» віком від 9 до 16 років. На ці цілі комбінат направив близько 60 тис. гривень.

З 13 по 21 березня тренувальної та реабілітаційною базою для 19 юних спортсменів «Інваспорту» з ураженням опорно-рухового апарату і вадами зору стане здравниця р Енергодара (Запорізька обл.). Програма реабілітаційно-оздоровчого табору передбачає щоденні тренування в плавальному басейні і в спортивному залі за спеціальною адаптованої програмі, різні реабілітаційні заняття, спрямовані на зміцнення фізичного і духовного здоров’я дітей. Спеціально для вихованців центру складено збалансоване калорійне меню.

ПАТ «Запоріжсталь» надає системну підтримку Запорізькому регіональному центру «Інваспорт». З 2015 року комбінат щорічно фінансує оздоровлення вихованців центру. Крім того, підприємство надає зали СК «Металург» для тренувань спортсменів ЗРЦ «Інваспорт», а також декількох відділеннях дитячо-юнацької школи з легкої атлетики та тхеквондо на безкоштовній основі. Щорічно на підтримку центру «Інваспорт» комбінат направляє більше 200 тис. гривень.