ЗАПОРІЖСТАЛІВЦІ ГІДНО ВИСТУПИЛИ В СУПЕРФІНАЛІ ПРОГРАМИ «МОЛОДІ ЛІДЕРИ МЕТІНВЕСТУ»

Два дні фахівці гірничо-металургійних підприємств шукали шляхи вирішення виробничих завдань в рамках суперфіналу програми «Молоді лідери Метінвесту». Багатьом довелося зіткнутися з вивченням роботи нових для них напрямків, але вони гідно впоралися з найскладнішими завданнями. На висоті показали свої знання і запоріжсталівці.

Роботу молоді оцінювало журі, до складу якого увійшли директори Метінвест-холдингу серед яких був і генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Всього у фінальній частині програми взяли участь 22 команди, що представляли 11 підприємств групи Метінвест. Члени експертної ради журі з усією серйозністю підійшли до оцінювання робіт молодих лідерів, тому, що саме в їх руках майбутнє найбільших промислових підприємств країни.

– У нашій компанії на сьогоднішній день катастрофічно не вистачає молодих фахівців з критичним мисленням, які вміють бачити проблему і пропонувати креативні шляхи її вирішення, а не бути просто виконавцями, – підкреслив директор по технології і якості Метінвесту Євген Попов. – У нас також існує проблема при призначенні на ключові посади, тому ми маємо образ переможця сьогоднішнього суперфіналу. Однак навіть до його визначення, дивлячись на всіх, хто вийшов у фінал, ми задоволені результатами цього проекту. Учасники отримують важливий досвід, а ми – можливість спілкування з креативними фахівцями.

Команда ПАТ «Запоріжсталь» гідно виступила і знайшла кілька варіантів вирішення проблеми простоїв на агломашинах за рахунок усунення налипання шихти на проміжних бункерах і завантажувальних лотках. Краще всіх показали свої знання колеги з команди ПАТ «Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат». Комбінату «Запоріжсталь» дісталося 2 місце. 3 місце посів ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат». Гран-прі взяв Маріупольський ремонтно-механічний завод. Команди, що зайняли призові місця, отримали в подарунок путівки для отримання додаткової освіти, зокрема, вивчення англійської мови за кордоном.