У ДИТЯЧОМУ ОЗДОРОВЧОМУ ТАБОРІ «СУПУТНИК» ПРОЙШОВ ПЕРШИЙ В ЦЬОМУ РОЦІ ДЕНЬ З ПІДПРИЄМСТВОМ

Ні для кого ні секрет, що в дитячому оздоровчому центрі «Супутник» дітлахам не буває нудно. Кожен день оздоровчої зміни супроводжується яскравими заходами. Але є в зміні особливий день, який хлопці чекають з нетерпінням, – День з підприємством.

Проведення цього заходу стало доброю традицією. У гості до дітей приїжджають молодіжні активісти комбінату – розповідають про професії металурга, про комбінат «Запоріжсталь».

Разом з молодіжними активістами діти змагалися в міні-регбі, спритно обігруючи дорослих суперників. А також розгадували квест «Новий Шерлок Холмс». Не обійшлося і без дружньої бесіди. На всі питання про металургію підлітки отримали вичерпні відповіді.

– З великим задоволенням беру участь у Дні з підприємством. Хлопці жваво цікавляться роботою комбінату, розпитують про металургійних професіях. Багато так захоплюються почутому, що вирішують прийти працювати на комбінат, коли виростуть, – каже майстер вогнетривких робіт доменного цеху, голова ради молоді Мащенко Олексій.