ВІДБУВСЯ 3-Й ВІДБІРКОВИЙ ТУР 5-ГО ЮВІЛЕЙНОГО ВІДКРИТОГО КУБКА ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ЗІ СПОРТИВНОЇ РИБОЛОВЛІ

Під Запоріжжям в с. Новогупалівка пройшов третій відбірковий тур 5-го ювілейного Відкритого кубка ПАТ «Запоріжсталь» зі спортивної риболовлі. Любителі закинути вудку з ентузіазмом відгукнулися на запрошення організаторів взяти участь в заході.

Як розповів керівник молодіжної організації комбінату «Запоріжсталь» Сергій Ільченко, в цьому році в змаганнях брало участь понад 50 спортсменів-рибалок – представників різних промислових підприємств.

– Цього року до нас приєдналися два підприємства – «Запорізький ливарно-механічний завод» та гості з Маріуполя – «Азовсталь». Таким чином кількість підприємств-учасників збільшилася до семи: «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс», «Дніпроспецсталь», «Запорізький ливарно-механічний завод», «Запорізький залізорудний комбінат» (м Дніпрорудний), і «Азовсталь», – повідомив Сергій Ільченко.

Кожна команда ловила рибу в своєму секторі на один гачок. Змагання стартували о 7.30 і тривали до 14.00. У підсумку перше місце – у рибалок з ЦРМП. Сергій Білошицький та Данило Кожум’яка на двох виловили 1,6 кг риби. Друге місце з результатом 0,8 кг – у працівників УЖДТ Євгена Максака і Володимира Грушко. На третьому місці – сталеплавильник Олександр Іванісов і працівник УАТ Володимир Чекердес з уловом в 0,6 кг.

Команди-фіналісти визначені, а сам фінал змагань заплановано на вересень. Всі учасники заходів отримали грамоти та призи. Також були обрані переможці в номінації «найменша риба» і «big fish».