ПРОЕКТ ДЛЯ «ЕТНОСЕЛА» ТА ЗАПОРІЖЖЯ

Стартувала реалізація ще однієї ініціативи, що перемогла в конкурсі «Ми – це місто». Першим місцем для втілення мрії, став парк історичних і етнічних періодів «Етносело» в селі Геленджик Запорізької області.

З ініціативи громадської організації «Дивосвіт» в парку облаштували спеціальні гойдалки для людей з особливими потребами, а також кілька пандусів, за якими колясочники зможуть комфортно добиратися до ставка, кафе, мангалу і альтанок.

Також в рамках проекту під назвою «Краще – дітям» в Запоріжжі відкриють майданчик з розвиваючими стендами. Вони допоможуть тренувати пам’ять, логіку, увагу і розвивати творчі здібності. На реалізацію цих ініціатив комбінат «Запоріжсталь» виділив грант в 100 тисяч гривень.

– Ми зацікавлені, щоб таких проектів було якомога більше. Вони дуже важливі для розвитку людей, бізнесу, села, – зазначив директор з капітального будівництва та інвестицій «Запоріжсталі», голова експертної ради конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто» Олексій Лебедєв. – Люди з особливими потребами не повинні залишатися за межами нашої уваги, ми повинні їх постійно підтримувати.