ПІДТРИМУЄМО РОЗВИТОК ДИТЯЧОГО СПОРТУ

Комбінат “Запоріжсталь” допоміг провести обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу “Олімпійське лелеченя”, безкоштовно надавши для цих змагань сучасний легкоатлетичний манеж.

Захід, проводять з ініціативи Національного олімпійського комітету України. За словами організаторів, головне завдання змагань – прищеплювати молодому поколінню любов до спорту і здорового способу життя, виховувати дітей на основі гуманістичних цінностях олімпійського руху.

У цьому році в «Олімпійському лелеченя» взяли участь три тисячі школярів Запорізької області, а до фінального туру регіонального етапу і відбір на Всеукраїнський фінал пробилися 96 учнів 5-6 класів з восьми навчальних закладів. Хлопці змагалися у спортивних естафетах, конкурсі віршів і малюнків на олімпійську тематику, а також в презентації «Ми олімпійська надія України». Кращий результат зафіксували у вихованців багатопрофільної гімназії «Гармонія», з Енергодара, які представлять Запорізьку область у фіналі всеукраїнського конкурсу.

– Молоді спортсмени приїхали на ці змагання, щоб в майбутньому стати гордістю нашої країни, – говорить начальник управління соціальної сфери комбінату “Запоріжсталь” Олександр Пшеничний. – Ми сподіваємося, що це майбутні олімпійські чемпіони, чемпіони світу, Європи та України.