ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПІДБИВ СПОРТИВНІ ПІДСУМКИ РОКУ

У ДК Металургів На традиційному заході зібралися спортсмени «Запоріжсталі», щоб підвести підсумки 68-ій спартакіади.

– Хочеться відзначити, що головні пріоритети на нашому комбінаті – здоров’я і спорт. Це ті пріоритетні напрямки, які ми підтримуємо і розвиваємо, – сказав виконуючий обов’язки першого заступника генерального директора-директор з виробництва комбінату «Запоріжсталь» Андрій Кривцов. – Тобто ми підводимо підсумки спортивних досягнень цього року. А їх було чимало.

Уже третій рік поспіль спортсмени «Запоріжсталі» посідають перше місце на змаганнях серед металургів і гірників України. У спортивній збірної металургів і гірників України 60 відсотків – запоріжсталівці. І ця збірна посіла перше місце у спортивних змаганнях серед представників всіх промислових підприємств України.

Також спортсмени комбінату відзначилися на європейських і світових змаганнях з гирьового спорту. Це люди, які професійно не займаються ним, а працюють сьогодні на комбінаті «Запоріжсталь». І у вільний від роботи час приділяють багато часу спорту – вони продемонстрували прекрасний результат. Стали чемпіонами Європи, і стали чемпіонами змагань в Греції на відкритій першості країни.

Успішно виступили спортсмени «Запоріжсталі» і на спартакіаді Метінвесту. А самою знаковою спортивною подією цього року для комбінату і всього міста стало проведення грандіозного бігового напівмарафону Zapotizhstal Half Marathon 2017.