РОЗПОЧАВ РОБОТУ КУТОЧОК СИЛИ І КРАСИ

Реалізовано проект обласної молодіжної організації “Наше щасливе життя”, що став одним з переможців конкурсу «Ми – це місто» в 2016 році. У запорізькому Центральному парку культури і відпочинку “Дубовий гай” урочисто відкрили майданчик для занять стріт-воркаутом.

Майданчик складається з восьми елементів, які допоможуть активної молоді міста займатися спортом. Першими новий спортивний куточок протестували професіонали і любителі вуличного гімнастики із Запоріжжя, Дніпра, Мелітополя і Кривого Рогу.

– Зараз дуже багато хлопців хочуть займатися стріт-воркаутом, – зазначає Володимир Науменко, керівник колективів вуличної гімнастики “Strong and Beauty” і “Street workout kings”. – Майданчики для занять необхідні в кожному дворі, щоб в будь-який момент можна було вийти на вулицю, подихати свіжим повітрям, позайматися на турніках і брусах.

Кошти на реалізацію ініціативи – 46 тис. гривень – виділив «Запоріжкокс», який також приєднався до фінансування конкурсу.

– Для нашого міста такі проекти дуже важливі, адже вони об’єднують навколо себе небайдужих городян і допомагають зробити Запоріжжя краще, – зазначає Наталія Міхайская, заступник голови експертної ради конкурсу “Ми – це місто “, головний бухгалтер комбінату “Запоріжсталь”. – Якщо більше людей будуть небайдужими, ми не тільки зробимо краще наше місто, а й всю нашу країну.