ГРАНТ «ЗАПОРІЖСТАЛІ» ДЛЯ КОМФОРТУ УКРАЇНСЬКИХ БІЙЦІВ

У рамках конкурсу «Ми – це місто» комбінат «Запоріжсталь» допоміг створити на території Запорізького військового госпіталю зону відпочинку для реабілітації пацієнтів.

Проект реалізували волонтери Благодійного фонду «Госпіталь Запорожья» спільно зі студентами навчальних закладів міста. Комбінат «Запоріжсталь» виділив грант для благоустрою госпіталю – 80 тис. гривень. На ці кошти побудували дві альтанки для відпочинку, майданчик з лавами, висадили кущі та дерева, організували спортивний куточок і розбили клумби з декоративними квітами.

– Наші бійці захищають людей, тому їм потрібен комфорт. Пускай цей госпіталь буде для лікування не тільки військових ран, але для наших хлопців пускай він в першу чергу буде реабілітаційним центром, сказала член експертної ради конкурсу «Ми – це місто» Любов Черепаха.

Загалом цьогоріч на проекти запорожців в рамках конкурсу «Ми – це місто» виділено понад 1,5 млн гривень.