«ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВІДВІДАЛИ СТУДЕНТИ ОСВІТНЬОГО ПРОЕКТУ БРИТАНСЬКОЇ РАДИ В УКРАЇНІ

16 березня 2018 року «Запоріжсталь» в рамках національного наукового візиту «Student Action – ефективні студентські організації» відвідали студенти українських вузів – учасники освітнього проекту Британської ради. Студентська молодь ознайомилася з молодіжною політикою підпри-ємства і виробництвом комбінату.

Студенти з усієї України відвідали “Запоріжсталь”.

 

Студенти почали знайомство з підприємством з відвідування центральної диспетчерської «Запоріжсталі», побували на об’єктах масштабної екологічної модернізації – доменної печі № 3 і нової травильної лінії цеху холодної прокатки № 1, а також в цеху гарячої прокатки тонкого листа і управлінні залізничним транспортом.

Гості ознайомилися з мотиваційними проектами, спрямованими на розвиток молодих фахівців на «Запоріжсталі», соціальними ініціативами та волонтерськими акціями, які реалізує молодь за підтримки комбінату.

«На «Запоріжсталі» дуже високий рівень організації молодіжного самоврядування. Вражає актив-ність хлопців, згуртованість і великий досвід в реалізації соціальних ініціатив. З цієї точки зору нам було корисно перейняти цікаві проекти у молоді «Запоріжсталі» і поділитися своїм досвідом з молодими запоріжсталівцями, – зазначила організатор студентського візиту, представник Британської ради в Україні Юлія Власенко.

Також в рамках візиту в Запоріжжя студенти відвідали Запорізький національний університет і ознайомились з роботою Запорізької міської ради.

Menu