«ЗАПОРІЖСТАЛЬ» І «СІМЕНС УКРАЇНА » ОБГОВОРИЛИ ПЕРСПЕКТИВИ СПІВПРАЦІ

На МК «Запоріжсталь» проводиться масштабна модернізація, головною метою якої є сучасне, ефективне і екологічне виробництво. Враховуючи спрямованість Групи Метінвест на впровадження нових технологій і застосування кращих світових практик у виробництві, багато відомих зарубіжних та вітчизняних компаній пропонують комбінату «Запоріжсталь» в рамках проведеної модернізації свої найкращі розробки. Зокрема, питання нових технологій і перспектив співпраці була присвячена зустріч Генерального директора комбінату Ростислава Шурми з Генеральним директором ДП «Сіменс Україна» Корнелиусом Гранігом.

Під час зустрічі сторони обговорили можливості більш тісної співпраці, а також розглянули актуальні питання по поточних проектах.

«У модернізацію комбінату ми вже вклали понад 560 мільйонів гривень. На даний момент ми працюємо над проектами з будівництва нової лінії соляно-кислотного травлення, майбутньої заміні мартенівських печей на конвертер і будівництва нової газоочистки агломашини № 2. Масштабна і комплексна модернізація «Запоріжсталі» можлива тільки із застосуванням передових технологій, і нам потрібні кращі варіанти і пропозиції технологій та обладнання як від закордонних, так і від вітчизняних партнерів», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.

Генеральний директор компанії «Сіменс Україна» Корнеліус Граніг підкреслив, що металургійна промисловість є пріоритетною галуззю, як для нашої країни, так і для концерну «Сіменс». «Ми дуже раді бачити, як зростає інвестування в модернізацію цієї ключової галузі промисловості, так як це безпосередньо впливає на успіхи України в майбутньому. «Сіменс», а саме підрозділ «Технології для металургії» є лідером глобальних інновацій в металургійному секторі. У нас хороший досвід роботи з Групою Метінвест – реалізовано низку масштабних проектів на підприємствах Метінвеста», – зазначив Корнеліус Граніг.

Menu