ЗАПОРІЗЬКІ ПІДПРИЄМСТВА ГРУПИ МЕТІНВЕСТ ОГОЛОСИЛИ СТАРТ КОНКУРСУ «МИ – ЦЕ МІСТО»

11 квітня 2018 року розпочався шостий сезон конкурсу соціальних ініціатив «Ми – це місто» комбінату «Запоріжсталь». Грантовий фонд конкурсу в 2018 році збільшено до 4,3 млн гривень, за часткової участі  запорізьких підприємств Метінвесту – «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкоксу» і Запорізького ливарно-механічного заводу.


В урочистій презентації конкурсу взяли участь представники громадських організацій, муніціпальних установ і ініціативні мешканці міста. В ході заходу відбулися тренінги з соціального проектування і панельні дискусії, в яких взяли участь відомі запорізькі експерти за ключовими напрямами конкурсу.

«Сама ідея конкурсу закладена в його назві – тільки разом ми зможемо зробити Запоріжжю краще. Запоріжці все активніше залучаються до процесів позитивних змін в місті, а містоутворюючі підприємства надають всебічну допомогу і фінансову підтримку кращим ініціативам», – відмітив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.

Учасники можуть подати свої заявки за трьома напрямками – «Поліпшення інфраструктури міста», «Культура, освіта, спорт», «Волонтерство і патріотизм». Максимальне фінансування кожного проекту – до 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, конкурс соціальних ініціатив «Ми – це місто» проходить щорічно з 2013 року. За цей час до участі в конкурсі запорожцями подано 946 заявок, 157 кращих з них реалізовані. Грантовий фонд конкурсу за цей період склав 10 млн гривень.

Всі реалізовані проекти в рамках конкурсу «Ми – це місто» можна побачити на карті Google_МЕГ, розміщеної на сайті конкурсу https://wearecity.zp.uaГеомітки на карті позначають кожен з 157 проектів, реалізованих з 2013 по 2017 рік включно, і містять коротку довідку про проект: назва і суть ініціативи, фото.

Menu