Запоріжсталь запроваджує цифровий зв’язок в управлінні залізничним транспортом

«Запоріжсталь» Групи «Метінвест» модернізує систему зв’язку на залізничному транспорті. У рамках переходу з аналогового зв’язку на цифровий комбінат придбав 225 радіостанцій Motorola для диспетчерів та локомотивних бригад. Інвестиції у реалізацію проекту становили 3,2 млн грн.

Нові цифрові радіостанції відповідають єдиним вимогам стандартів щодо побудови систем технологічного радіозв’язку Компанії Метінвест. Прилади забезпечують стабільну якісну передачу даних, що є ключовим чинником у створенні безпечної маневрової та поїздної роботи залізничного транспорту комбінату. Крім того, нові рації більш енергоефективні та надійні в експлуатації.

«Цифровізація зв’язку дозволяє ефективно планувати всі технологічні процеси, покращувати роботу в управлінні рухом залізничного транспорту. Це експлуатація тягового рухомого складу, вагонного парку, інфраструктури, взаємодія із суміжними функціями. І головне – стабільний та якісний зв’язок забезпечує безпеку наших співробітників під час роботи, – зазначив директор з транспорту та логістики «Запоріжсталі» Олег Адаманов.

Нагадаємо, «Запоріжсталь» першим серед промислових підприємств України запровадив сучасну інформаційно-диспетчерську систему управління залізничним транспортом, завдяки якій удосконалено систему візуалізації.

Menu