«Запоріжсталь» виплачує мотиваційний бонус в еквіваленті $400 молодим спеціалістам

«Запоріжсталь», керуючись принципами професійного розвитку та підтримки молоді підприємства, розробив програму мотивації для молодих працівників віком до 25 років за підсумками першого року роботи на комбінаті. Молоді фахівці, які відпрацювали свій перший рік на комбінаті, отримали разовий бонус в еквіваленті 400 доларів США.

«Щорічно «Запоріжсталь» стає стартовим майданчиком в професію для 200 молодих спеціалістів. Ми допомагаємо отримати їм не тільки перший досвід, але і створюємо можливості для зростання та розвитку власного потенціалу в компанії Метінвест», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

«Запоріжсталь» компанії Метінвест реалізує комплексну програму професійної орієнтації молоді, забезпечуючи супровід потенційних співробітників з вибору профільної спеціальності у навчальному закладі до повної адаптації в якості молодих працівників на виробництві. Діє Меморандум про співпрацю з національним університетом «Запорізька політехніка» та ЗНУ, згідно з яким Метінвест виплачує стипендії найкращим студентам профільних спеціальностей, сумісно з навчальними закладами реалізує практики дуальної освіти, тощо.

На комбінаті діє ряд мотиваційних програм для молоді: конкурс професійної майстерності, програма «Молоді лідери», науково-технічні форуми, система подачі пропозицій, інші проекти, спрямовані на розкриття потенціалу. Крім того, молоді металурги можуть проявити себе в суспільному житті комбінату, беручи участь в культурно-масових заходах.

Menu