«Запоріжсталь» відзначив 88-ті роковини заснування концертом для міських жителів.

16 листопада 2021 року комбінату «Запоріжсталь» Групи Метінвест виповнилося 88 років від дня заснування. До свята комбінат провів низку святкових заходів із дотриманням усіх карантинних заходів: вшануванням найкращих співробітників та колективів, а також святкуванням знаменної дати у прямому ефірі регіональної телекомпанії TV5.

«Свято «Запоріжсталі» – це свято колективу підприємства. Професіоналізм, відповідальність, взаємоповага та згуртованість допомагають команді «Запоріжсталь» вистояти перед викликами часу та рухатися вперед. Ми утримуємо конкуренцію на ринку та модернізуємо виробництво, підтримуємо країну у боротьбі з пандемією, зберігаємо колектив та реалізуємо проекти сталого розвитку регіону», – наголосив колектив Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

На комбінаті відбулися урочисті збори колективів підрозділів із нагородженням найкращих працівників. Поздоровлення та заслужені нагороди запоріжсталівці приймали від Генерального директора «Запоріжсталі» Олександра Мироненка. Почесними грамотами «Запоріжсталі» та компанії Метінвест, Запорізької обласної держадміністрації, обласної ради та міськвиконкому, ЦК профспілки металургів та гірників України та профспілкової організації комбінату, відзнаками «За доблесну працю» нагороджено 48 запоріжсталівців. Преміальний фонд становив 217 тисяч гривень.

Колективи агломераційного, копрового, киснево-компресорного цеху, а також цехи холодної прокатки та теплоелектроцентралі відзначені Почесною грамотою Метінвесту та сертифікатами на покращення робочого побуту своїх підрозділів на загальну суму 100 тисяч гривень. До дня народження підприємства ветеранам комбінату здійснено виплати на загальну суму понад 225 тисяч гривень.

Комбінат «Запоріжсталь» у прямому ефірі регіональної телекомпанії TV5 провів святковий прямий ефір, у якому підбили підсумки другого півфіналу талант-шоу серед співробітників запорізьких підприємств Метінвесту Steel Talents, а також відбувся онлайн-концерт українського гурту ТІК. Онлайн свято вів телеведучий Григорій Решетнік.

Нагадаємо, у 2021 році керуюча компанія «Запоріжсталі» – Група Метінвест відзначила 15-річчя від дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. До структури групи входять видобувні та металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди та вугілля до виробництва напівфабрикатів та готової продукції.

Історія комбінату – від роздмухування першої доменної печі до сьогоднішнього дня – доступна в лонгріді «Запоріжсталь: велика історія».

Menu