«Запоріжсталь» відправив вихованців центру «Інваспорт» на оздоровлення в Болгарію

«Запоріжсталь» профінансував реабілітаційно-оздоровчий відпочинок групи плавців Запорізького регіонального центру «Інваспорт». Юні спортсмени віком від 10 до 14 років будуть відпочивати на курорті «Золотий берег» (м. Несебр, Болгарія) з 30 серпня по 9 вересня 2018 року.

Спеціально для вихованців центру розроблена комплексна програма оздоровлення: з тренуваннями в басейнах, на відкритій воді і в спортивних залах, збалансованим висококалорійним харчуванням. На організацію відпочинку юних плавців комбінат направив 135 тис. гривень.

«У реабілітаційному таборі, організованому комбінатом «Запоріжсталь», ми активно готуємося до старту нового спортивного сезону. Після оздоровчого відпочинку наші хлопці візьмуть участь у чемпіонаті України з плавання для спортсменів з інвалідністю та у всеукраїнській спартакіаді «Повір у себе». Традиційно наші вихованці показують високі результати, і багато в чому – завдяки постійній підтримці комбінату «Запоріжсталь», – говорить начальник навчально-спортивного відділу Запорізького регіонального центру «Інваспорт», тренер з плавання Ірина Павельева.

Комбінат «Запоріжсталь» надає системну підтримку Запорізькому регіональному центру «Інваспорт». З 2015 року підприємство щорічно фінансує оздоровлення юних спортсменів.

Menu