«Запоріжсталь» у 2023 році спрямує 16,5 млн гривень на покращення робочого побуту працівників

В 2023 році «Запоріжсталь» Групи Метінвест направить на покращення умов робочого побуту працівників близько 16,5 млн гривень. У межах комплексної програми «Робочий побут» комбінат капітально відремонтує чотири побутових об’єкти загальною площею близько 800 кв. метрів.

Після вимушеного відтермінування дії програми «Робочий побут» через повномасштабне вторгнення, у лютому 2023 року ремонтні роботи на об’єктах комбінату «Запоріжсталь» відновлено. Протягом року в межах програми відремонтують побутові приміщення цеху холодної прокатки,  цеху експлуатації управління залізничного транспорту, турбінного цеху теплоелектроцентралі та однієї з адміністративних будівель комбінату. Цьогоріч у рамках комплексної програми чотири побутових об’єкти стануть більш затишними та зручними для понад 300 запоріжсталівців.

На об’єктах робочого побуту розпочалися демонтажні роботи та укладання стяжки полів

В межах капітальної реконструкції об’єктів робочого побуту замінять усі комунікації, встановлять енергозберігаючі віконні та дверні блоки, сучасну сантехніку, виконають оздоблювальні роботи. Наразі триває ремонт адміністративно-побутового комплексу відділення № 3 цеху холодної прокатки та санітарно-побутового приміщення цеху експлуатації УЗТ. Там проходять роботи з демонтажу стін, покриттів та стяжки підлоги.

Такий вигляд будуть мати відновлені приміщення. Планується проведення косметичного ремонту, заміна всіх комунікацій, встановлення нової сантехнікі та обладнання

Нагадаємо, корпоративна програма «Робочий побут» реалізується на «Запоріжсталі» з 2012 року. За цей час на приведення санітарно-побутових та адміністративних будівель у відповідність із найкращими практиками культури та побуту на виробництві комбінат спрямував понад 200 мільйонів гривень.

Menu