«Запоріжсталь» стала полігоном брейншторм для молодих металургів

17-19 жовтня 2018 року на «Запоріжсталі» відбулася 45-я міжнародна науково-технічна конференція, в якій взяли участь 300 молодих фахівців українських підприємств гірничо-металургійного комплексу, науково-дослідних інститутів, вищих навчальних закладів України, зарубіжних металургійних підприємств.

Молоді металурги і науковці презентували свої доповіді і новаторські ідеї в 11 секціях: аглодоменній, сталеплавильній, прокатній, соціальній та молодіжній політики, охорони навколишнього середовища та ін. Кожна робота містила нові рішення, спрямовані на ресурсозберігаючі технології, поліпшення в сфері промислової та екологічної безпеки виробництва , підвищення операційної ефективності. Автори кращих ідей премійовані, загальний преміальний фонд конференції склав 130 тис. гривень.

«Молодь – це джерело інноваційних рішень. Це особливо важливо для металургійної галузі, в якій життєво необхідно впроваджувати високотехнологічні рішення. Ми надаємо молодим фахівцям всебічну підтримку – не тільки матеріальну, але перш за все, спрямовану на реалізацію їх потенціалу та побудову кар’єри на нашому комбінаті», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.

Menu