«Запоріжсталь» привітав вихованців чотирьох інтернатів Запоріжжя із новорічними святами

«Запоріжсталь» Групи Метінвест до Дня святого Миколая та до Нового року передав солодкі подарунки та мандарини 613 вихованцям запорізьких інтернатів.

«Запоріжсталь» традиційно надає допомогу та підтримку вихованцям чотирьох дитячих закладів Запоріжжя. Понад 600 підопічних центру соціально-психологічної реабілітації дітей, вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», шкіл-інтернатів «Світанок» та «Оберіг» отримали від металургів солодкі подарунки до новорічних свят.

«Найкраще, що можна зробити в зимові свята – це подарувати найменшим запорожцям новорічне чаклунство, віру в казку і, звичайно ж, подарунки. Щороку ми відвідуємо хлопців в інтернатах, проводимо з ними зустрічі та майстер-класи, допомагаємо облаштовувати побут та зустрічаємо свята разом. Ця наша добра традиція, яка заряджає позитивом – як нас, так і наших друзів», – наголосив начальник управління соціальної сфери Сергій Самарський.

Запоріжсталівці двічі відвідали установи — напередодні Дня святого Миколая та напередодні Нового року — та передали дітям 1226 наборів цукерок та 610 кг мандаринів. Заходи проводилися з урахуванням карантинних обмежень.

Нагадаємо, «Запоріжсталь» системно підтримує дитячі установи Запоріжжя, надаючи фінансову допомогу у покращенні їхньої матеріально-технічної бази. На ці цілі в 2021 році комбінат направив близько 500 тис. гривень.

Menu