«Запоріжсталь» підтвердив відповідність міжнародним стандартам якості, екології та охорони праці

«Запоріжсталь» успішно пройшов наглядовий аудит інтегрованої системи менеджменту якості та екології за стандартами ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015, а також ресертифікаційний аудит щодо вимог стандарту охорони праці ISO 45001:2018.

У листопаді 2021 року аудитори компанії «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» провели аудит підрозділів комбінату на відповідність вимогам міжнародних стандартів інтегрованої системи менеджменту у сфері якості, екології та охорони праці. Аудит проводився в агломераційному, доменному, киснево-компресорному цехах, цеху гарячої та холодної прокатки, теплоелектроцентралі, радіоізотопній лабораторії, управлінні залізничного транспорту та інших підрозділах.

У ході перевірки аудитори високо оцінили рівень функціонування інтегрованої системи менеджменту, ефективну систему превентивного управління якістю, відданість екологічно орієнтованим рішенням, які впроваджуються на підприємстві, та неформальний підхід персоналу до питань охорони праці та промислової безпеки.

За підсумками перевірки «Запоріжсталь» рекомендовано до продовження сертифікатів на відповідність стандартам ISO 14001:2015 та ISO 19001:2015, а також на отримання сертифіката, що підтверджує відповідність системи охорони праці вимогам стандарту ISO 45001:2.

Зазначимо, «Запоріжсталь» сертифікований з 2008 року та регулярно підтверджує свою відповідність міжнародним стандартам щодо систем екологічного менеджменту, енергетичного менеджменту, менеджменту якості, а також управління охороною праці та виробничою безпекою.

Menu