«Запоріжсталь» Групи Метінвест відзначив кращих співробітників до Дня металурга та гірника

З нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України кращі з кращих співробітників «Запоріжсталі» відзначені почесними нагородами та преміями за досягнення успіхів в професійній діяльності.

До професійного свята 49 працівників «Запоріжсталі» отримали відзнаки обласного, міського та галузевого рівнів, а також почесні листи і грамоти від компанії Метінвест. За найкращі виробничі досягнення Почесною грамотою Метінвесту нагороджені колективи п’яти підрозділів комбінату: агломераційного, доменного, киснево-компресорного цехів, а також цеху гарячої прокатки та водопостачання. Трудова династія Баринових з загальним 241-річним трудовим стажем на комбінаті нагороджена відзнакою «Золота династія Метінвесту».  Усі нагороджені співробітники та колективи отримали грошові премії.

Заслужені нагороди співробітникам вручив Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко:

«Металурги – справжні герої. Незважаючи на складний час, кожен на своєму робочому місці сумлінно працює, щоб і далі підтримувати країну в боротьбі за мир та незалежність. Вдячний усьому колективу за професійність, надійність та сміливість. Це ті якості, які нам допоможуть вистояти та перемогти!»

Вищою нагородою компанії – «Золотою зіркою Метінвесту» – нагороджений Андрій Записов, майстер відділення блоків поділу повітря киснево-компресорного цеху «Запоріжсталі». Високу корпоративну відзнаку запоріжсталівцю вручив особисто Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков:

«У металургів та гірників сильні характери, а випробування війною зробили їх ще міцнішими. Заради перемоги працівники Метінвесту відкрили свій сталевий фронт. Вони залишаються на робочих місцях, щоб допомагати армії, підтримувати економіку країни, піклуватися про людей, які через бойові дії вимушені полишати домівки. Сила компанії — в кожному з вас, в вашій самовідданій праці і любові до України».

Menu