«Запоріжсталь» Групи Метінвест у 2021 році направив на покращення умов робочого побуту працівників 44 млн гривень

У 2021 році комбінат «Запоріжсталь» Групи Метінвест продовжив покращувати побутові умови для працівників у рамках програми «Робочий побут». У капітальний ремонт побутових приміщень у чотирьох підрозділах комбінат направив понад 44 млн гривень.

Комбінат «Запоріжсталь» провів капітальні ремонти побутових приміщень в обтискному, агломераційному цехах, а також в управліннях автомобільного та залізничного транспорту.

У приміщеннях замінили системи комунікацій, оновили підлогове покриття, стіни та стелі, встановили нову сантехніку та меблі. Інтер’єр оформлений у сучасному корпоративному стилі.

Загальна площа відремонтованих за рік приміщень становить понад 3500 м². На ремонт об’єктів робочого побуту комбінат направив понад 44 млн гривень. Сучасні та затишні приміщення розраховані на 1500 працівників підприємства.

Нагадаємо, що корпоративна програма «Робочий побут» реалізується на комбінаті «Запоріжсталь» з 2012 року. За цей час на приведення санітарно-побутових та адміністративних будівель у відповідність до кращих практик культури та побуту на виробництві комбінат направив близько 200 мільйонів гривень.

Крім того, в рамках програми «Кондиціонування» у 2019-2021 роках «Запоріжсталь» направив понад 6 млн грн на придбання 506 сучасних кліматичних систем.

Menu