«Запоріжсталь» Групи Метінвест передав 4200 бронежилетів та 1150 касок військовослужбовцям Національної гвардії України

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну комбінат «Запоріжсталь» Групи Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського системно передає військове спорядження для українських захисників. Зокрема підрозділам Національної гвардії України за цей час було передано 4200 бронежилетів та 1150 захисних касок.

«Сьогодні найпріорітетніший напрямок допомоги Метінвесту – це забезпечення захисною амуніцією наших оборонців. Щоб уберегти життя захисників України, які виборюють перемогу на фронті, Метінвест виготовляє броню на власних підприємствах та закуповує для них сучасну амуніцію. З початку війни запорізькі підприємства Метінвест передали близько 19 000 бронежилетів, укомплектованих бронепластинами власного виробництва. Амуніція захищає життя військовослужбовців Збройних Сил України, тероборони, Національної гвардії, Національної поліції, Головного управління розвідки та інших силових підрозділів», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Групи Метінвест Олександр Мироненко.

5 серпня 2022 року військовослужбовці Національної гвардії України, які боронять південь України, отримали від Метінвесту чергову партію бронежилетів IV+ рівня захисту – 1000 одиниць, та 200 захисних кевларових касок. Сучасне військове спорядження захищатиме життя бійців на передовій та допомагатиме ефективніше виконувати тактичні завдання.

Нагадаємо, з перших днів війни – і до повної перемоги разом з усією Україною Група Метінвест Ріната Ахметова продовжує боротися за вільне та мирне майбутнє кожного українця. На потреби армії, підтримання національної економіки, допомогу співробітникам і мирним жителям України Компанія спрямувала вже понад 1,7 млрд гривень.

Menu