«Запоріжсталь» до Дня Святого Миколая організував свято для вихованців дитячих центрів

За доброю запоріжсталівською традицією з Днем Святого Миколая вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей, обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», шкіл-інтернатів «Світанок» і «Оберіг» привітав Генеральний директор комбінату Олександр Міроненко.

«Ми дбайливо зберігаємо традиції добра на «Запоріжсталі» і щорічно в свята і будні дні підтримують підшефні дитячі центри. Діти чекають від дорослих уваги і турботи, і ми не можемо обдурити їх очікування», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко.

У ДК металургів для вихованців дитячих центрів організували казкове дійство, творчі майстер-класи, анімаційну програму. Кожен малюк отримав солодкі подарунки від металургів.

До новорічних свят металурги «Запоріжсталі» відвідають підшефні дитячі установи і передадуть 615 солодких подарунків та 500 кг мандаринів для маленьких запоріжців.

«Запоріжсталь» в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності системно надає підтримку спеціалізованому будинку дитини «Сонечко», центру соціально-психологічної реабілітаціі дітей, школам-інтернатам «Світанок» і «Оберіг». У 2019 на потреби установ комбінат направив близько 500 тис. гривень.

Menu