У ЗАПОРІЖЖІ З’ЯВИТЬСЯ ДИТЯЧА КНИГА ЗА ПІДТРИМКИ МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»

У рамках конкурсу соціальних проектів “Ми – це місто”, МК «Запоріжсталь» виділив грант у розмірі 50 тис. грн. на реалізацію соціального проекту «Запоріжжя очима дітей», спрямованого на підтримку і розвиток культурних і творчих ініціатив дітей.

Оргкомітетом, за підтримки Управління культури і мистецтва Запорізької міської ради, створено сайт запорізьких талантів з онлайн голосуванням Love.in.zp.ua, на якому діти зможуть розміщувати свої роботи по шести напрямках творчості: живопис, малюнок, скульптура, вишивка, хенд-мейд , поезія і проза.

Конкурс триватиме до кінця року, в ньому зможуть взяти участь усі діти Запоріжжя. За результатами он-лайн голосування та висновків журі, будуть визначені кращі творчі роботи, які увійдуть до книги. Частина тиражу книги буде вручена переможцям конкурсу, інша-реалізуватися у продажу. За виручені кошти від реалізації книг, оргкомітет планує зробити конкурс самоокупним, що дозволить проводити його щороку на постійній основі. «В результаті конкурсу учасники отримають визнання, багатотисячна аудиторія дітей побачить стимул для творчого розвитку, вдосконалення та зростання», – зазначила керівник проекту «Запоріжжя очима дітей» Вікторія Чикалова.

Нагадаємо, загальне фінансування організованого МК «Запоріжсталь» конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто», склало 700 тис. грн. Конкурс пройшов у Запоріжжі поряд з іншими містами, де присутні підприємства Групи Метінвест і є частиною соціальної корпоративної програми компанії.

Menu