У РАМКАХ ПРОГРАМИ МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» «МИ – ЦЕ МІСТО» СТАРТУВАВ ПРОЕКТ «ДИВОВИЖНА ХОРТИЦЯ»

Запорізький благодійний фонд «Щаслива дитина» в рамках реалізації програми МК «Запоріжсталь» «Ми – це місто» організував експедицію «Дивовижна Хортиця» для дітей з малозабезпечених сімей, дітей з будинків-інтернатів Запоріжжя, а також дітей переселенців.

В рамках проекту для 90 дітей організовуються три експедиції по три дні по Хортиці для ознайомлення з пам’ятками острова. Дітей навчають орієнтування на місцевості і особливостям життя в поході, також організовані майстер-класи зі скелелазіння, з водного туризму.

«Ми давно хотіли реалізувати цей проект. Завдяки програмі комбінату «Запоріжсталь» «Ми – це місто» нам вдалося організувати серію експедицій по самому серцю Запорізького краю – острову Хортиця. Це дивна пригода для всіх дітей», сказав директор благодійного фонду «Щаслива дитина» Альберт Павлов.

У 2014 році проект «Дивовижна Хортиця» увійшов до числа 17 переможців програми «Ми це місто». МК «Запоріжсталь» виділив 36,5 тис. гривень на реалізацію цього проекту.

Конкурс «Ми – це місто» проходить у м. Запоріжжі другий рік поспіль в рамках програм корпоративної соціальної відповідальності Групи Метінвест. Його мета – підвищення соціальної активності населення та підтримка актуальних проектів, спрямованих на підвищення якості життя у всіх містах присутності Метінвесту. У 2014 році МК «Запоріжсталь» виділив 1,1 млн грн. на реалізацію соціальних ініціатив запорожців.

Menu