У 2012 РОЦІ МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПОПОВНИВ БЮДЖЕТ УКРАЇНИ БІЛЬШ НІЖ НА 1 МЛРД. ГРН

Перерахування податків і зборів ВАТ «Запоріжсталь» до бюджетів усіх рівнів у 2012 році склали 1,08 млрд. грн., що перевищує показник попереднього року на суму понад 117 млн грн (або на 12,12%), у тому числі понад 44 % з цієї суми – збори до Пенсійного фонду.

Зокрема, таке збільшення по сплаті податків і зборів до бюджету стало можливим завдяки стабільній роботі підприємства, утримання на належному рівні обсягів виробництва продукції, активної діяльності комбінату в напрямку вдосконалення своєї діяльності.

«Сума перерахованих податків і зборів за 2012 рік та її зростання в порівнянні з попереднім періодом свідчать не тільки про готовність підприємства своєчасно, в повному обсязі, виконувати всі свої податкові та фінансові зобов’язання, а й про прагнення будувати прозорі партнерські взаємини на всіх рівнях своєї діяльності»,-зазначив Генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Металургійний комбінат «Запоріжсталь» є одним з найбільших платників податків Запорізької області, забезпечуючи своєчасні платежі і наповнення державного бюджету.

Menu