Українські захисники отримали чергову партію амуніції та дрони від комбінату «Запоріжсталь» Групи Метінвест

За останні два тижні «Запоріжсталь» Групи Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського передав 2100 бронежилетів, 1000 кевларових касок, а також три розвідувальних дрони військовослужбовцям Національної гвардії України та територіальної оборони, які боронять Запорізьку та Дніпропетровську області.

7 червня захисну амуніцію – 500 бронежилетів IV+ рівня захисту, які укомплектовані бронеплитами виробництва Метінвесту та 150 кевларових  касок отримали військовослужбовці Національної гвардії України, які захищають кордони Запорізької області. Також військові 55-ої артилерійської бригади Збройних сил України отримали від Метінвесту два сучасних квадрокоптери для швидкого реагування та розвідки позицій противника.

8 червня сучасне військове спорядження – 500 бронежилетів, 200 захисних касок та дрон – від компанії Метінвест отримали військовослужбовці Дніпропетровщини. Обладнання захищатиме життя бійців на передовій та допомагатиме ефективніше виконувати тактичні завдання.

Нагадаємо, раніше «Запоріжсталь» Групи Метінвест вже передав 1100 бронежилетів та 700 касок підрозділам Національної гвардії України. Загалом Компанія передає понад 100 тисяч бронежилетів для ЗСУ та тероборони. Частина амуніції виготовляється з сертифікованої спецсталі власного виробництва підприємств Метінвесту, інша – закупається закордоном.

Menu