У Запоріжжі стартує VII сезон конкурсу «Ми – це місто»

12 березня 2019 року відбувся урочистий старт конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто», організованого комбінатом «Запоріжсталь». На реалізацію кращих соціальних ідей запорожців в 2019 році виділено 5,7 млн ​​гривень, кошти спрямовані запорізькими підприємствами Метінвесту – ПАТ «Запоріжсталь», ПАТ «Запоріжвогнетрив», ПрАТ «Запоріжкокс» і Запорізьким ливарно-механічним заводом.

Понад 300 представників громадських організацій, ініціативних запорожців і експертів соціального проектування взяли участь в стартовому заході конкурсу «Ми – це місто».

«Масштабність конкурсу «Ми – це місто» можливо оцінити не його фінансуванням, а кількістю учасників, яке щорічно зростає і об’єднується в реалізації соціальних ініціатив. Наша спільна мета – комфортне, процвітаюче Запоріжжя, наша загальна цінність – об’єднання заради майбутнього міста, в якому живуть сотні тисяч людей», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.

Експертна рада «Ми – це місто», до якого увійшли представники промислових підприємств-грантодавців, компетентні представники великих громадських організацій і наукових співтовариств, очолив Віктор Бусько, топ-менеджер Метінвесту.

Прийом заявок буде здійснюватися до 21 квітня включно за напрямками: покращення інфраструктури міста; культура, освіта, спорт; волонтерство та патріотизм.

Нагадаємо, за весь час існування конкурсу «Ми – це місто» запорожці подали до участі 1233 заявки, 230 кращих реалізовані. Грантовий фонд конкурсу за цей період склав 15,3 млн гривень.

Menu