У Zaporizhstal Half Marathon 2018 взяли участь понад 1700 бігунів

28 жовтня 2018 року в Запоріжжі відбувся 2nd Zaporizhstal Half Marathon. Організатором виступила компанія Run Ukraine за підтримки титульного спонсора комбінату «Запоріжсталь». У напівмарафоні взяли участь понад 1700 осіб, підтримали бігунів більше 5000 вболівальників.

«2018 рік – знаковий для «Запоріжсталі»: комбінат святкує 85-річчя, і ми протягом року підтримували і організовували багато цікавих заходів. Zaporizhstal Half Marathon став яскравою фінальною крапкою в нових для міста святах. Напівмарафон показав, що Запоріжжя – це не тільки індустріальне серце України, а й місто з величезним спортивним потенціалом», – підкреслив Генеральний директор «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Серед учасників забігів – запорожці, а також любителі бігу з усієї України та восьми країн світу. Вік учасників – від 7 до 71 років. Полумарафонці відзначили мальовничий маршрут, високий рівень і якість організації заходу, подякували вболівальникам за теплу емоційну підтримку.

Серед корпоративних команд найбільшої визнана збірна комбінату «Запоріжсталь»: 252 співробітника підприємства взяли участь у забігу на основну, естафетних і інших дистанціях.


Більше яскравих фото Zaporizhstal Half Marathon 2018 з посиланням.

Menu