Спортсменки-стипендіатки «Запоріжсталі» виступлять на Олімпійських іграх в Токіо

Запорізькі легкоатлетки Катерина Климюк та Анастасія Бризгіна – стипендіатки «Запоріжсталі» – виступлять на Літніх Олімпійських іграх 2020-2021 в Токіо.

Обидві спортсменки візьмуть участь у змаганнях з легкої атлетики та виступлять у складі естафети 4 х 400 метрів. Катерина Климюк також буде виступати в змішаній естафеті – міксті. Перші виступи запоріжанок стартують 31 серпня.

– «Запоріжсталь» традиційно підтримує розвиток спорту серед своїх співробітників, а також надає підтримку молодим запорізьким спортсменам. У 2021 року комбінат «Запоріжсталь» виділив фінансування для виплати стипендій дев’яти запорізьким спортсменам. На підтримку титулованих атлетів в цьому році комбінат направить більше 320 тис. гривень. Серед стипендіатів «Запоріжсталі» – легкоатлетки Катерина Климюк та Анастасія Бризгіна, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх в Токіо. Ми дуже пишаємося нашими підопічними і бажаємо їм високих результатів і нових перемог! – зазначив начальник управління соціальної сфери ПАТ «Запоріжсталь» Сергій Самарський.

Нагадаємо, серед стипендіатів «Запоріжсталі» – п’ять легкоатлетів – майстри спорту Олексій Касьянов, Анна Гацько-Федусова, Анастасія Бризгіна, Катерина Климюк, Вікторія Ратникова. Також в числі стипендіатів – чемпіон Європи зі спортивної гімнастики серед юніорів Радомир Стельмах, титулований шашкіст Богдан Панченков, майстри вітрильного спорту Кирило Долгов і Олена Попова. «Запоріжсталь» надає підтримку спортсменам, виплачуючи їм стипендії. У 2021 році на ці цілі комбінат направить більше 320 тис. гривень.

Menu