ЗА ПІДТРИМКИ МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРОЙШЛО СВЯТО НА НОВОМУ ДИТЯЧОМУ МАЙДАНЧИКУ

29 вересня 2014 року в міському парку Запоріжжя (парк УкрНДІСпецсталь) відкрився новий дитячий майданчик і пройшло масштабне дитяче свято з ініціативи громадської організації «ЗОМГО «Будуй життя», яка стала переможцем конкурсу «Ми – це місто», організованого МК «Запоріжсталь».

Протягом менше трьох місяців волонтери громадської організації «ЗОМГО «Будуй життя» упорядкували територію парку, висадили декоративні рослини, встановили пісочницю, гойдалки, турніки, дитячий ігровий комплекс з гіркою площею 105 м². МК «Запоріжсталь» допоміг фінансово громадської організації-переможцю конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто» реалізувати цей проект, виділивши на ці цілі грант в розмірі 50 тис. грн.

Відразу після урочистого відкриття пройшло дитяче свято «Калейдоскоп бажань», в якому взяло участь більше 150 дітей м. Запоріжжя. В ході заходу для дітей провели музичні, спортивні масові ігри, майстер-класи, командні естафети, інтелектуальні конкурси, за результатами яких переможці отримали призи.

Слід зазначити, що це другий за рахунком проект, який реалізує Громадська організація «ЗОМГО «Будуй життя» за підтримки МК «Запоріжсталь» в рамках конкурсу« Ми – це місто ». У вересні 2013 року в цьому ж парку був побудований спортивний майданчик для занять вуличною гімнастикою Street Workout.

Menu