ЗА ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» В ЗАПОРІЖЖІ ВІДКРИЮТЬ ФАН-ЗОНУ

В рамках соціальної відповідальності ПАТ «Запоріжсталь» профінансував відкриття в м. Запоріжжя інтерактивної фан-зони на каскаді фонтанів «Райдуга», підтримавши ініціативу міського голови Володимира Буряка. На це комбінат направив понад 500 тис. гривень.

Урочисте відкриття інтерактивного майданчика відбудеться 10 червня 2016 р., в день старту у Франції Чемпіонату Європи з футболу. У цей день в прямому ефірі транслюватимуться церемонія урочистого відкриття фінальної частини Євро-2016 та перший матч Чемпіонату між збірними Франції та Румунії.

У запорізькій фан-зоні матчі Євро-2016 транслюватимуть на унікальному, найбільшому в Україні плазмовому екрані площею 40 кв. метрів. Інтерактивний майданчик буде працювати з 10 червня по 10 липня. Місткість до 10 тисяч чоловік. Для гостей фан-зони проведуть спортивні та інтерактивні конкурси, а також там пройдуть флеш-моби на підтримку Національної збірної України.

«Футбол – гра мільйонів, яка об’єднує абсолютно різних людей у велику родину футбольних уболівальників. Ми будемо разом з усіма запорожцями вболівати за перемогу збірної України. Упевнений, що запорожці і гості міста із задоволенням проведуть футбольне літо 2016 на головному інтерактивному майданчику Запоріжжя», – зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

ПАТ «Запоріжсталь» системно надає підтримку розвитку спорту в Запоріжжі. Щорічно комбінат направляє більше 12 млн гривень на допомогу дитячим спортивним школам та іншим організаціям. Також комбінат забезпечує утримання і розвиток легкоатлетичного спортивного комплексу, який є офіційною тренувальною базою збірної України з легкої атлетики. На ці цілі комбінат «Запоріжсталь» в 2015 році виділив 10,9 млн гривень.

Menu