Понад 13 тисяч працівників і ветеранів запорізьких підприємств Метінвесту отримають гуманітарну допомогу від Компанії  

На запорізьких підприємствах Групи Метінвест – «Запоріжсталі», «Запоріжкоксі», «Запоріжвогнетриві» та Запорізькому ливарно-механічному заводі – працівники пільгових категорій та ветерани отримають харчові набори у межах проєкту «Рятуємо життя», який реалізується Метінвестом в координації з Фондом Ріната Ахметова.

Продовольчі набори отримають, зокрема, співробітники, які виховують дітей віком до 18 років та дітей з інвалідністю; працівники компанії, які постраждали від аварії на ЧАЕС; родини співробітників, які проходять службу у лавах ЗСУ/ТрО чи були демобілізовані, отримали поранення під час військової служби. Також продуктові набори отримають ветерани праці та непрацюючі пенсіонери підприємств Метінвесту. Загалом гуманітарну допомогу від Компанії отримають понад 13 тисяч працівників запорізьких підприємств Метінвесту та членів їхніх сімей, а також ветерани.

«Група Метінвест у непростий час продовжує підтримувати співробітників та їхні родини, зокрема, надаючи гуманітарну допомогу. У Запоріжжі ми плануємо видати майже 18 тисяч харчових наборів тим, хто цього най-більше потребує – працівникам пільгових категорій та ветеранам. Це наш обов’язок – бути поряд та попри все допомагати вистояти нашому колективу, щоб і далі стабільно працювати та міцно тримати наш сталевий фронт», – зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Групи Метінвест Олександр Мироненко.

За калорійністю продуктові набори відповідають вимогам Всесвітньої організації охорони здоров’я і розраховані на повноцінне харчування однієї людини протягом 10-14 днів.

Зазначимо, що раніше такі продуктові набори від Метінвесту вже отримували родини мобілізованих співробітників, ветерани праці компанії та працівники пільгових категорій. Цього разу компанія підготувала більш ніж 102 тисячі продовольчих набрів для окремих категорій своїх працівників та їхніх сімей, а також для ветеранів Метінвесту. Видача продуктових наборів здійснюється на 20 підприємствах компанії у Запоріжжі, Кривому Розі, Авдіївці, Кам’янському, Покровську, Дніпрі та Києві. Всього набори отримають понад 80 тисяч співробітників, членів їхніх сімей та ветеранів Метінвесту.

Нагадаємо, що «Рятуємо життя» – один із з наймасштабніших гуманітарних проєктів України, заснований Метінвестом у координації з Фондом Ріната Ахметова. В межах проєкту на постійній основі гуманітарну допомогу отримують вимушені переселенці, жителі деокупованих регіонів та інші українці, які найбільше постраждали від війни. Станом на початок вересня, понад 238 тисяч українців отримали допомогу в межах проєкту «Рятуємо життя».

Menu