ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВПРОВАДЖУЄ СУЧАСНІ СТАНДАРТИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

ПАТ «Запоріжсталь в рамках вдосконалення системи управління безпекою праці та охорони здоров’я, а також впровадження стандарту «Надання долікарської та екстреної медичної допомоги» придбав 19 автоматичних дефібриляторів фірми Philips. Інвестиції комбінату в придбання обладнання склали понад 740 тис. гривень.

ПАТ «Запоріжсталь» послідовно реалізує комплексні рішення, які дозволяють зберегти життя і здоров’я працівників, безперервно вдосконалює систему управління безпекою праці, підвищує безпеку робочих місць і забезпечує працівників поліпшеними засобами індивідуального захисту, відповідно до діючої єдиної системи стандартів охорони праці та промислової безпеки.

Дефібрилятори фірми Philips прості у використанні, їх можуть застосовувати люди без спеціальної медичної освіти. Особливість приладів в тому, що у випадках раптової зупинки серця вони за допомогою голосових інструкцій керують діями людини при наданні допомоги.

На комбінаті «Запоріжсталь» проводяться навчальні семінари по застосуванню нового медобладнання. На даний момент принципам роботи з дефібрилятором, а також навичкам надання першої долікарняної допомоги навчено більше 2 тис. працівників підприємства.

Крім того, з квітня 2016 р. працівники ПАТ «Запоріжсталь» забезпечені новими якісними респіраторами в кількості 440 тис. штук. Витрати комбінату на придбання цих засобів індивідуального захисту склали близько 2 млн гривень.

Menu