ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПОКРАЩУЄ УМОВИ ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ

ПАТ «Запоріжсталь» в рамках комплексної програми з поліпшення умов праці працівників підприємства встановлює кліматичні системи у виробничих і побутових приміщеннях. У 2017 році на ці цілі комбінат направить близько 4 млн гривень.

Особливу увагу буде приділено забезпеченню оптимального температурного режиму для машиністів кранів, які працюють в умовах підвищених температур. Комбінат встановить 11 сучасних кранових кондиціонерів останнього покоління в сталеплавильному переділі, цеху гарячої прокатки тонкого листа, цеху холодної прокатки № 1 і цеху підготовки складів. Надійні, більш потужні і компактні кліматичні системи, сконструйовані з урахуванням роботи в виробничих приміщеннях, змінять застарілі аналоги і дозволять створити оптимальний мікроклімат в жарку погоду для працівників підприємства. На ці цілі комбінат направить 3 млн гривень.

Для створення комфортних умов робочого побуту на комбінаті вже встановлено 100 спліт-систем в побутових приміщеннях, кімнатах прийому їжі, кімнатах відпочинку, інших. На ці цілі комбінат направив близько 1 млн гривень. Протягом року робота по обладнанню підрозділів кліматичними системами продовжиться.

Нагадаємо, з 1 червня 2017 року на ПАТ «Запоріжсталь» заробітна плата працівників підвищена на 20% і є однією з найвищих серед підприємств вітчизняного ГМК.

Menu