ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПОКРАЩУЄ УМОВИ РОБОЧОГО ПОБУТУ

ПАТ «Запоріжсталь», відповідно до принципів корпоративної соціальної відповідальності Групи Метінвест, в 2016 році направить на поліпшення умов робочого побуту 3,8 млн гривень.

 

У рамках комплексної програми «Робочий побут», яка реалізується на підприємстві з 2012 року, ПАТ «Запоріжсталь» продовжує роботу по створенню максимально комфортних умов виробничого побуту для працівників підприємства. Комбінат направив на ремонт і оновлення санітарно-побутових приміщень аглоцеха, цеху підготовки складів, обжимного, управління підготовки виробництва і інших цехів близько 2,9 мільйонів гривень. До кінця року будуть завершені ремонтні роботи на об’єктах виробничого побуту сталеплавильного виробництва і цеху ремонту металургійних печей.

У нових побутових приміщеннях повністю модернізована система кондиціонування, встановлена сучасна сантехніка, фени та функціональні шафки, що робить приміщення комфортними в будь-який час року.

Нагадаємо, ПАТ «Запоріжсталь» щорічно направляє мільйонні інвестиції в поліпшення умов робочого побуту працівників підприємства. З 2012 року на ці цілі комбінат направив близько 29 млн гривень.

Menu